Програма обміну в Австрії -Au-Pair. Вихователь /няня

Номер оголошення 170811

Опис
Вимоги до шукача:
Тільки дівчата. Вік - 18-26 років. Незаміжні , раніше не перебували у шлюбі, без дітей Знання німецької мови на розмовному рівні (факт вивчення німецької мови повинен бути підтверджений документально).
Обов'язки:
Сім'я надає au pair харчування і окрему кімнату. 20 годин в тиждень займає допомогу в догляді за дітьми та по господарству. Як мінімум, один день на тиждень у au pair повинен бути повністю вільним (зазвичай, це - неділя). Багато сімей надають цілий вихідний уїк-енд.
Умови роботи:
ПЕРІОД ПЕРЕБУВАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ AU PAIR в Австрії: 1 рік (виїзд можливий цілий рік). Відпустку au-pair в Австрії (30 днів в році) є оплачуваною. Під час відпустки Ви можете відвідати шенгенські країни - Угорщину, Італію, Іспанію, Францію, країни Скандинавії та ін) , поїхавши на екскурсії або просто на відпочинок. "КИШЕНЬКОВІ ГРОШІ" для учасників програми AU PAIR в Австрії - від 425,72 EURO в місяць. Якщо au pair залишається з родиною на 12 місяців, то вона отримує "кишенькові" гроші 15 разів на рік.

Сім'я повинна надати аи-pair можливість, а au pair зобов'язана відвідувати курси німецької мови протягом усього періоду її перебування в країні. Вартість курсів німецької мови складає в залежності від кількості навчальних годин - 50 - 300 Євро. Половину витрат за курси бере на себе родина. Другу половину оплачує сама au-pair.

СТРАХУВАННЯ (від нещасного випадку, від кримінальної відповідальності та на випадок хвороби) здійснюється за рахунок au pair (вартість страховки близько 45 EURO в місяць). Гостьова сім'я допомагає au pair з оформленням страховки.

Які вигоди ви отримуєте ставши учасником програми Au-Pair в Австрії?

Насамперед - це вивчення німецької мови за кордоном, в середовищі. Ви вдосконалюєте знання німецької мови, перебуваючи в Австрії протягом 1 року.

Продовжити навчання за кордоном (в Австрії) після закінчення програми Au Pair або повернутися додому і влаштуватися на більш високооплачувану роботу, досконало володіючи німецькою мовою.

Також, ви можете накопичити грошей з «кишенькових витрат», які будете отримувати в якості учасника програми Au Pair в Австрії. За 12 місяців перебування в Австрії сума «кишенькових грошей» складе приблизно 5110 євро.

Ви можете подорожувати під час своєї відпустки по Європі без візи (можете відвідати гірськолижні курорти і визначні пам'ятки Австрії, Франції, Італії, а також інші країни Шенгену).


Заповнюйте анкету https://goo.gl/kOtRd5 і ми зв'яжемося з вами протягом робочого дня і запросимо в офіс на співбесіду.

Оформитися можна на програми як в офісі так і дистанційно, якщо ти з іншого міста!

Вступай в групу вКонтакте www.vk.com/aupairagency

Українське Au-Pair Агентство Ukrainian Au-Pair

Тел: 063-894-24-05, 097-67-11364 (viber)

Детальніше на сайті: www.ukraine-aupair.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)