Недорогі перукарські курси в Харкові
Недорогі перукарські курси в Харкові
Недорогі перукарські курси в Харкові
Недорогі перукарські курси в Харкові
Недорогі перукарські курси в Харкові
Недорогі перукарські курси в Харкові

Номер оголошення 202436

Опис

Навчальний центр Промінь запрошує всіх бажаючих придбати нову, престижну професію пройти навчання перукарському мистецтву на базі чинного салону краси. Після проходження навчання Ви отримуєте спеціальність перукаря-універсала і відповідний сертифікат про закінчення курсів перукарів, дозволяє влаштуватися на роботу в салонах краси свого міста. У програмі курсу перукар універсал в Харкові враховані всі поширені стрижки. Оптимальна програма навчання складена викладачем. Програма курсу побудована на практичних заняттях. Учні роблять, викладач поправляє і підказує. Ми приймаємо на навчання, як новачків, так і майстрів, які бажають підвищити свої професійні вміння. Перукарські курси в нашому центрі тривають 1,5 місяця і розбито на етапи. Програма ефективна, насичена і корисна.
А ціна на курси перукарів – доступна. На випускників навчального центру чергу роботодавців розписана на 2 місяці. Кожен випускник знайде собі прийнятне місце роботи в зручному для себе місці міста. Не зволікайте, дзвоніть нам прямо зараз і записуйтеся на перукарські курси в Харкові за телефоном (067) 577 2292.


Наша адреса: Харків, вул. Кооперативна, 3/4, кв./оф. 10

Детальніше дізнатися про курсі Ви можете на сайті krasota-promin.blogspot.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)