Ефективні курси по туризму в Харкові
Ефективні курси по туризму в Харкові
Ефективні курси по туризму в Харкові
Ефективні курси по туризму в Харкові
Ефективні курси по туризму в Харкові
Ефективні курси по туризму в Харкові

Номер оголошення 157734

Опис

Якщо Вам хотілося б працювати в туристичному бізнесі, але Ви не володієте достатнім багажем знань – запрошуємо Вас на курси з туризму, що проводяться нашою компанією. Після їх відвідин, Ви оволодієте необхідними знаннями, освоїте ази роботи менеджера з туризму, а також тонкощі організації туристичного бізнесу в Україні. Після цього Ви зможете влаштуватися на престижну роботу або навіть відкрити власне туристичне агентство.
Наші курси «Керівників, менеджер з туризму» проводяться за програмою, написаної керівником, досвідченим фахівцем у сфері туризму з 30-річним стажем, який першим в Україні свого часу захистив докторську дисертацію і написав багато наукових робіт. До проведення занять на курсах по туризму ми також залучаємо директорів великих туристичних компаній, що володіють авторитетом у цій сфері.
Заняття проводяться в невеликих групах по 8-10 осіб, що дозволяє забезпечувати індивідуальний підхід до кожного учня і створити приємну, навчальну атмосферу. Ви отримаєте достатню кількість теорії і практики, а також набір зразків документів, які знадобляться Вам в процесі подальшої роботи.
Після закінчення курсів навчання туризму Ви отримаєте сертифікат. Є сприяння у працевлаштуванні. Якщо Ви вирішите відкрити свій бізнес, Вам буде надана підтримка і консультація.
Якщо Ви бажаєте отримати більш детальну інформацію або записатися на курси з туризму, телефонуйте.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)