Рентген на дому
Рентген на дому
Рентген на дому
Рентген на дому

Номер оголошення 142749

Опис

Рентген на дому, Харків і область.
Виїжджаємо додому з рентгеном. Робимо рентген кульшового суглоба, таза, гомілкостопа, кінцівок, колінний і плечовий суглоб. Рентген при підозрі перелому шийки стегна. Також рентген легенів при підозрі на пневмонію (запалення легенів)
Послуга рентген на будинок незамінна для малорухомих хворих, літніх людей, яких неможливо транспортувати в спеціальний кабінет. Наш мобільний рентген апарат дає можливість зробити знімок в домашніх умовах, в короткі терміни, знімок не поступається в якості стаціонарних установок.
Рентген на дому дозволяє уникнути перевезення і врятувати від болю літньої людини, виключає ризик зсуву при спуску з поверхів висотних будинків і подальшого перевезення.
Рентген виконується в лежачому положенні, пацієнт нікуди не перекладаємо і не переміщуємо. Проявлення виконується також будинки, вся процедура займає 40 хвилин. В результаті у вас залишається знімок і висновок-опис. Рентген на дому дозволяє оперативно, без травматичних переміщень і додаткових витрат на медичну транспортування поставити правильний діагноз і почати своєчасне лікування.

Також рентген дому доступний для всіх бажаючих, якщо у вас немає часу йти в поліклініку, стояти в черзі.
Працює акредитований лікар-рентгенолог.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)