Шенгенська віза в Голландію, Оформлення

Номер оголошення 175667

Опис

Шенгенська віза в Голландію, Оформлення

На території Голландії, як і у всіх державах Західної Європи, діє візова система, з цієї причини, вирушаючи сюди з діловим візитом, з метою відвідати рідних або з метою туризму, Ви зможете, тільки маючи відповідний дозвіл. Шенгенська віза в Голландію видається особам, що надали відповідні документи, що підтверджують особу, мета перебування (за запрошенням або тур) медичну страховку, авіаквитки, доказ фінансової забезпеченості, і т. д. Якщо у Вас немає часу або бажання самому займатися оформленням візи в Голландію, наша компанія готова запропонувати свої послуги. Ми допоможемо Вам зібрати весь пакет документів, і вже через кілька днів Ви отримаєте голландську візу, відповідну мету Вашого візиту. Отримавши Шенген візу в Голландію, Ви зможете відвідати будь-які країни Шенгенської зони. Якщо у Вас раніше за останніх 3 року була візова історія – Ви можете отримати мультивізу в Голландію на півроку або рік Шенгенська віза в Голландію ціна від 80 Євро. Бізнес-віза, чи туристична віза, гостьова віза в Голландію.

380977183288 Снежанна

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)