Надамо допомогу в отримання будівельної ліцензії

Номер оголошення 191715

Опис

Надамо допомогу в отримання будівельної ліцензії!!!
Пропонуємо всі види послуг з отримання будівельних ліцензій, кваліфікаційних сертифікатів, а також дозвільних документів, необхідних для здійснення будівництва. 1) Будівельні ліцензії Будівельні ліцензії категорія складності СС2: Загальнобудівельні роботи від 20,000 грн. Загальнобудівельні + інженерні мережі від 23,000 грн. Дороги від 27,000 грн. Будівельні ліцензії категорія складності СС3: від 30,000 грн. Ціна вказана за повний комплекс послуг, є можливість працювати за договором + підготовка, при потребі, ел. пакета внутрішньої документації, яка буде згадуватися при складанні відомостей, і передача її Вам. Переваги: - працюємо швидко – ліцензія на руки протягом 3-х тижнів; - можливість працювати з готівкою за договором + гарантійні зобов'язання; - складаємо відомості відповідно до вимог ліцензійних умов, за реальній ситуації на підприємстві. - безкоштовні консультації + допомогу клієнту (якщо знадобиться) в оформленні вихідних документів для отримання ліцензії (правильного складання штатного розкладу, підбір спеціалістів, техніки...).
2) Отримання кваліфікаційних сертифікатів: - інженера проектувальника (всі напрямки) – від 20,000 грн; - інженера проектувальника-кошторисника – від 20,000 грн. (включаючи офіційні платежі та підвищення кваліфікації, за договором), в залежності від модуля (різниця у підвищенні кваліфікації). Супровід процесу отримання сертифікатів і прискорена процедура видачі бланків сертифіката (приблизно за місяць замість 3-х).
3) Прискорення і допомога в отриманні дозвільних документів, необхідних для здійснення будівництва: - Декларацій на початок виконання підготовчих робіт для будівництва - Декларацій на початок виконання будівельних робіт (для об'єктів I-III кат. складності) - Дозволів на початок виконання будівельних робіт (для об'єктів IV-V кат. складності) - Декларацій про готовність об'єкта до експлуатації (для об'єктів I-III кат. складності) - Актів (а надалі сертифікатів) на введення об'єкта будівництва в експлуатацію (для об'єктів IV-V кат. складності)

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)