рідкий пральний порошок

Номер оголошення 141012

Опис

Пропонуємо оптом і в роздріб рідкий порошок за ціною 10 гривень за літр 5 літрові баклажки від виробника.
Плюси і мінуси рідкого прального порошку
Різноманітність засобів для прання речей нерідко ставить сучасного споживача в глухий кут. Однією з популярних новинок сьогодні є рідкий пральний порошок, він ідеально підходить для прання в машинці-автомат.
Плюси і мінуси рідкого прального порошку
Рідкі пральні порошки мають гелевою структурою, нерідко ці засоби представлені в концентрованому вигляді, завдяки чому їх витрачання є економічним. Кошти рідкого типу підходять для прання практично будь-яких речей, у тому числі, в делікатному режимі.
Переваги використання рідкого порошку
На відміну від звичайних пральних порошків рідкі засоби не так сильно піняться. Також вони рідше викликають алергію, що важливо при пранні дитячих речей. Рідкі пральні порошки при використанні не залишаються в лотку пральної машинки-автомат, тоді як сухий порошок нерідко не вимивається повністю.
Придбати рідкий пральний порошок можна в бутлях або в капсулах, що зустрічаються безфосфатні засоби.
Рідкі порошки можна застосовувати, не використовуючи додатково кондиціонер для білизни. Ці засоби надають одязі ніжний, але ненав'язливий запах. На відміну від сухих порошків така побутова хімія не залишає на постиранных речі білих слідів у вигляді плям і смуг.

Сьогодні на прилавках можна зустріти рідкі порошки для прання різних виробників, тому кожен покупець може віддати перевагу певній марці. Вартість побутової хімії теж варіюється, як і обсяг бутлі, тип аромату та ін.

Особливості застосування рідких порошків

Пральні порошки рідкого типу можна використовувати для ручного прання. При цьому не потрібно чекати, коли засіб розчинитися. Гелеві речовини відмінно розчиняються в трохи теплій і холодній воді, не залишають розводів на темних речей. Користуватися ними можна, не побоюючись появи роздратування на шкірі рук.




Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)