Продам кофемашину Saeco Odea Giro Orange б/у

Номер оголошення 136090

Опис

Продам кофемашину Saeco Odea Giro б/у. Керамічні жорна, бойлер з нержавіючої сталі, регульований піддон для чашок, система швидкого пара! Ідеальний стан! Це її реальні фото! Доставка в будь-яке місто! Гарантія! Saeco Odea Giro – автоматична кавоварка, яка щоразу готує смачний ароматний кави і дозволяє доторкнутися до майбутнього. Дизайн кавоварки оцінять любителі власного оригінального стилю. Saeco Odea з м'яким характером, пластичними лініями і переходами стане Вашою улюбленицею. Купити Saeco Odea Giro – це вкласти кошти в інноваційну технологічну модель, з високою функціональністю, яка дозволить експериментувати з фортецею і смаковими відтінками кави-еспресо. Мікропроцесор Sharp з покращеною електронікою служить гарантією стабільної роботи всіх систем. Кавоварка Saeco Odea відповідає європейським стандартам, виконана з екологічно чистих матеріалів. Odea Giro Orange втілена в нестандартному яскравому кольорі, помаранчевий вдало поєднується з срібним і прикрасить інтер'єр будь-якої кухні. Ми пропонуємо купити кавоварку б/у Saeco Odea Giro у відмінному стані. Зручна в експлуатації, проста в обслуговуванні, вона подарує вам безліч незабутніх моментів. Особливості: Капучинатор; Кавомолка з керамічними жорнами і регулюванням якості помелу; Регулювання кількості кави на порцію; Робота тільки на зерні; Ручний регулятор об'єму порції на чашку; Регулювання піддону для чашки по висоті Одночасне приготування 2-х чашок кави; Поворотний підставу Технічні характеристики: Тиск помпи, Бар : 15Емкость для води, л : 1, 5Емкость контейнера для кави в зернах, г : 180Масса, кг : 8, 5Материал бойлера : неіржавіюча стальМатериал корпусу : пластик АВЅПотребляемая потужність, Вт : 1300Цвет : серебристый/серыйГабариты (ШхВхГ) , мм : 290 x 385 x 370 Гарантія: 6 місяців

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)