Як вивести кротів з земельної ділянки

Номер оголошення 180823

Опис

Відлякувач кротів Торнадо - ОЗВ 02 використовується для виведення кротів з Ваших земельних ділянок.

Даний прилад, за допомогою випромінювання механічних та ультразвукових коливань на глибині близько 20 см, викликає у кротів дискомфорт, тим самим виганяючи їх.Ультразвукові хвилі поширюються під землею в радіусі 2000 метрів, що робить Торнадо - ОЗВ 02 непомітним для людського вуха.Перевагою Відлякувача кротів Торнадо - ОЗВ 02 є ударостійкий корпус, волого - і пилозахищений. Відсік для батарейок дозволяє проводити заміну елементів живлення, без вилучення приладу з землі. Один комплект батарейок дозволяє приладу працювати близько трьох місяців.Вже через 3-4 тижні земляні шкідники покинуть облагороджені вами території. Завдяки особливому алгоритму роботи і випромінювання, шкідники не здатні адаптуватися до роботи приладу, тому можна сказати, що цей прилад не втрачає своєї ефективності з часом.

Безкоштовна доставка товару по всій території України!Гарантія на товар 1 рік.Більш детальна інформація за телефоном 0677190866 Олександр

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)