Якісний рідкий пральний порошок оптом і в роздріб

Номер оголошення 165231

Опис

Бажаєте придбати ефективний рідкий пральний порошок? Наша компанія пропонує Вам якісне засіб для прання, який підходить для прання в машинці-автомат. Ми реалізуємо рідкий порошок оптом і в роздріб за ціною 10 грн за літр від виробника. Поставляється засіб в баклажках по 5 літрів.
Гелева структура рідкого прального порошку дозволяє відмінно відпирати різні забруднення на різних тканинах, у тому числі в процесі делікатного прання. На відміну від сухих порошків, що такий засіб не сильно піниться, відмінно підходить для прання дитячих речей, так як не викликає алергічних реакцій.
В процесі прання рідкими пральними порошками відсутня необхідність використовувати кондиціонер для білизни. Кошти надають одязі ненав'язливий запах і ніжність. На Ваших речах ніколи не будуть залишатися білі сліди і плями, які часто можна зустріти після прання звичайними сухими порошками.
Ви можете використовувати рідкий пральний порошок для прання в машинці або для ручного прання з однаковою ефективністю. Речовина гелієвої консистенції миттєво розчиняються у воді навіть прохолодною температури і не залишають слідів, навіть на одязі темних кольорів. Не викликають роздратування на руках.
Здійснює доставку по всій території країни. Щоб вигідно купити рідкий пральний порошок зі складу в Харкові прямо зараз, зв'яжіться з нами за телефонами:(095) 6875193, (063) 1154307. Надія

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)