Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі
Улунги (оолонги) - самі ароматні чаї в світі

Номер оголошення 135445

Опис

Улун (оолонг) , що означає «темний дракон» - це один з найбільш вишуканих, дорогих і елітних сортів чаю. Улуни вважаються чи не найбільш ароматними чаями в світі! Традиційно вирощується і вживається в Китаї і Тайвані, цей чай став популярним на інших територіях відносно недавно завдяки своїй неперевершеній насиченому смаку і потенційних переваг для здоров'я. Улуни є полуферментированными чаями, і з цієї градації знаходяться між чорними та зеленими чаями, але їх не можна розглядати як просто суміш зеленого та чорного чаю, це принципово інший чайУлун корисний тим, хто стежить за фігурою. Він працює у сфері спалювання жирів, так як містить унікальний катехін — тип антиоксиданту, який у поєднанні з кофеїном допомагає спалювати жир протягом декількох годин після прийому. Наша компанія надає можливість всім бажаючим ознайомитися з унікальним смаком традиційних улунгов. Gingseng Oolong - є сумішшю зеленого висококласний улуна з коренем женьшеню і коренем солодки. Володіє дивовижними властивостями - заряджає, зміцнює і тонізує. Витримує до восьми заварок. Taiwan Oolong (Тайвань оолонг) - чорний чай з острова Формоса. Справжня легенда для чаєманів. Володіє характерним медовим ароматом і вкусомMilk Oolong (мілк оолонг) - займає особливе місце серед улунгов. Не залишить байдужим нікого завдяки унікальному м'якому смаку і приємного вершкового аромату. Oolong Tie Guan Yin - один з найбільш корисних видів чаю! Володіє ніжним квітковим ароматом, м'яким приємним смаком і медовим присмаком. Основним ефектом прийнято вважати його розслаблюючий вплив, а також здатність піднімати настрій. Різні спостереження і дослідження приписують Тегуаньиню ефект омолодження, протизапальний вплив і зниження рівня холестерину. Цей чай – прекрасне доповнення до будь-фітнес-дієті. Black Oolong (Чорний улун) - гордість провінції Юньнань. Готовий чай дає бурштиновий настій з особливим пряним смаком і солодким медовим присмаком.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)