Гранули поліетилену вторинна від виробника Харків

Номер оголошення 160200

Опис

Виробляємо гранулу поліетилену високого тиску з вторинної сировини. Гранула вищого сорту, що пройшла мийний комплекс і кілька ступенів очищення. В результаті ви отримуєте вторинну гранулу світло тілесного кольору з мізерно малою кількістю неполимерных включень. Заміна сіток на екструдерах при використанні нашої гранули проводиться рідше, що покращує техпроцес і зменшує собівартість плівки. Відмінний варіант для виробництва композитних плівок ( суміш первинної і вторинної сировини). У чистому вигляді з нашої гранули ви можете виготовляти рукавну плівку товщиною від 25 мкм, що говорить про її високих характеристиках. Зразки надаємо безкоштовно. Пробна партія що закуповується від одного мішка. Надалі замовлення від 300 кг. Працюємо за готівковий і безготівковий розрахунок.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)