Сода харчова від 1 кг до 100 тонн

Номер оголошення 141750

Опис

Харчова сода має дуже широке застосування як в побуті, так і у виробничих цілях. Без неї не обходяться виробничі і харчові підприємства, в тому числі хлібозаводи, пекарні. Якщо Ви підшукуєте надійних постачальників цієї продукції, то ТОВ УКРТОРГСЫРЬЕ – це кращий вибір.
Наша компанія продає соду харчову виробництва Росія в розфасовці по 25 кг. Обсяг продажу залежить від бажання клієнта і може бути від 1 кг до 100 тонн. Вартість залежить від обсягу, уточнити її Ви можете у менеджера.
Сода харчова завжди в наявність на складах Дніпропетровська, Харкова і Києва. Здійснює відправку товару по всій території України, залучаючи також автоперевезення та залізничні перевезення. На складі також є інша хімічна продукція.
З питань купівлі соди харчової та іншої продукції, а також уточнення ціни звертайтесь по телефонам (095) 6875193, (050) 4452260, (063) 1154307,(050) 4501070 Надія
Додаткова інформація на сайті ukrtorg.prom.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)