Продам рим-гайки

Номер оголошення 200779

Опис

Рим - гайки виробляються згідно стандарту DIN 582 і мають вигляд кільця з круглим підставою, всередині якого нанесена різьблення. Їх нагвинчують на шпильки або болти, а після використовують кільце в якості ручки. До нього кріплять гак або трос і переносять вантаж. Дуже важливо не перевищувати вантажопідйомність кріплення, так як може відбутися розрив.

Компанія «ЗЕВС» пропонує рим гайки, виготовлені з вуглецевих сталей з наступним оцинкуванням. У нас ви також зможете придбати інший якісний кріплення за доступними цінами. Виготовляємо металовироби на замовлення за наданими кресленнями. Більш детальна інформація надана на нашому офіційному сайті. http://krepzevs.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)