Номер оголошення 200770

Опис

Приварні гайки, мають шестигранну форму, виробляються по DIN 929. З їх допомогою полегшується монтаж/демонтаж тонкостінних конструкцій. Кріплення приварюється до стінки конструкції з допомогою трьох виступів, наявних на гайці. Між деталлю і метизів залишається невеликий зазор. Після гайку угвинчують болт, шпильку або гвинт, за допомогою якого кріплять необхідний виріб. Необхідно пам'ятати, що гайки виготовляються без будь-якого покриття, так як воно значно знизить якість зварного шва.

Компанія «ЗЕВС» пропонує приварні гайки шестигранної форми з номінальними діаметрами різьблення від М3 до М16. Їх можуть виробляти з вуглецевих або нержавіючих сталей, за бажанням замовника. Відправка продукції відразу після оплати рахунку. Термін виконання замовлення варіюється від двох до семи днів.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)