Калій хлористий оптом

Номер оголошення 164467

Опис

Калій хлористий має широкий спектр застосування і користується попитом у покупців. Його кристали можуть мати різні кольори – від білого з сірим відтінком до рожевого кольору. Його нерідко називають і калієва сіль соляної кислоти або хлорид калію, і він являє собою структурний вид NaCl. У природі це речовина можна зустріти як складову частину сильвініту або у вигляді мінералів карналіту.
Хлористий калій найбільш застосуємо в якості добрива в с/х. Його використовують у рослинництві, підгодовуючи їм різні рослини. Наприклад, пшеницю, яка вимагає мінерального типу в осінній час року. Однак його не рекомендують застосовувати для підживлення винограду, картоплі, томатів, тютюну та льону, а також культур, які ростуть на суглинних грунтах.
Не меншого поширення калій хлористий має в медицині. Він являє собою внутрішньоклітинний іон, який регулює весь організм. Його часто застосовують при лікуванні інтоксикація різного ступеня і серцевих захворювань. Крім того, хлорид калію активно застосовують при виробництві різних синтетичних матеріалів, наприклад, шкіри і каучуку.
Наша компанія пропонує Вам купити калій хлористий оптом у Харкові з власного складу. Здійснюємо доставку в усі міста України.
Щоб задати питання або зробити заявку на придбання хлористого калію, зв'яжіться з нами прямо зараз за телефонами: (050) 4501080, (095) 6875193, (050) 4452260. Надія
Додаткова інформація на сайті ukrtorg.prom.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)