цуценят ротвейлера

Номер оголошення 204148

Опис

У нас немає посередніх собак. кожен ротвейлер - особистість. Якщо ви шукаєте собі справжнього ротвейлера. з походженням, в якому зібрані крові топ - ротвейлерів Німеччини і Європи останнього десятиліття, з великою перспективою для племінної та виставкової діяльності і відмінною психікою ,а може просто для душі і себе, але це не важливо, Вам все одно до нас - в професійний розплідник. В зв'язку з народженням у розпліднику двох різностатевих приплодів, розплідник оголошує безпрецендетную цінову акцію з продажу цуценят . При високій якості племінного розведення (як цуценят), вам пропонується можливість придбати малюка або зарезервувати на кінець літа за дуже приємною ціною. Від нас гарантія, договір купівлі - продажу, підтримка + доставка при необхідності. .Ласкаво просимо в розплідник і на сайт у розділ - продаж

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Керчі та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Керчі та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)