допомога
допомога
допомога
допомога

Номер оголошення 99707

Опис

Маленька Соломійка у трьохмісячному віці була направлена на обстеження, під час якого було встановлено невірний діагноз та призначене лікування, після якого дитина почала завмирати і у дитини стався параліч лівої сторони.

З допомогою волонтерів з Данії ми потрапили у Чорнобильську лікарню Львова. Після обстеження встановлено діагноз - симптоматично епілептичний синдром, ураження ЦНС медикаментозно. Приступи продовжувались надалі. Шукаючи допомоги натрапили на волонтерів Києва, завдяки котрим потрапили на Українську біржу благодійності. Завдяки їм ми у вересні потрапили на обстеження у Ізраїлі...де нам встановили точний діагно - дитяча мігрень, яка проявляється після 6-12-років. Через медикаменти у Соломійки вона проявилася у 3,5 місяців. Під час приступу у дитини проявляється сонливість, сильна рвота, дитину паралізує на одну сторону і триває цей жах для дитини від 5 до 9 годин. Після курсу голкотерапію, потрібне повторне обстеження дитини в клініці Ізраїлю.

Соломійка стоїть на обліку в одній із клінік Ізраїлю. Просимо не байдужих людей про допомогу у зборі коштів згідно рахунка та на житло, є благодійник який компенсує переліт в обидві сторони .. так як самотужки ми не спроможні допомогти нашій донечці так як ми багатодітна сім'я. Надіємося на Вашу підтримку та взаєморозуміння.

З повагою Мама Соломійки Оксана. Реквізити:

номер картки отримувача 4731 2171 0251 5010

отримувач Хемій Оксана Степанівна

Банк отримувача Приват Банк

МФО 305299

Р/р 29244825509100

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Калушу та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Калушу та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)