Макросорб (детоксикація організму)

Номер оголошення 96751

Опис

Склад: Активоване цеоліт( клиноптилолит), Активоване сапоніт

Насичує організм необхідними мікроелементами і мінералами, нормалізує їх баланс.

Бере участь в синтезі гормонів, вітамінів і ферментів, завдяки чому підвищується імунітет, нормалізується обмін речовин.

Виводить солі важких металів, радіонукліди, пестициди, нітрити, нітрати, консерванти, барвники та інші токсичні речовини.

Ефективно знищує патогенну мікрофлору та звільняє організм від вірусів: ентеровірусів, гепатиту а, поліомієліту, кишкової палички, сальмонели, золотистого стафілокока. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.

Нормалізує мінеральний баланс в організмі, оскільки містить в легкодоступній формі всі необхідні організму макро - і мікроелементи: кальцій, магній, кремній, селен, йод, цинк, мідь, хром, залізо, калій, марганець та інші. Бере участь в синтезі гормонів, вітамінів і ферментів, завдяки чому підвищується імунітет, нормалізується обмін речовин. Омолоджує організм: підвищує еластичність судин, нормалізує мікроциркуляцію крові, поліпшує склад крові, відновлює кісткову і сполучної тканини.

Завдяки кремнію, що входить до його складу, ефективний для профілактики інсульту, інфаркту, раку, діабету, туберкульозу, захворювань шкіри.

Виводить солі важких металів, радіонукліди, пестициди, нітрити, нітрати, консерванти, барвники та інші токсичні речовини, які потрапляють в організм.

Ефективно знищує патогенну мікрофлору та звільняє організм від вірусів: ентеровірусів, гепатиту а, поліомієліту, кишкової палички, сальмонели, золотистого стафілокока.

Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.

http://mychoice.bwi.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)