Безкошовне навчання
Безкошовне навчання
Безкошовне навчання
Безкошовне навчання

Номер оголошення 146012

Опис

При Інформаційно-діагностичних центрах МГО Клубна Система "Нове Життя" проводитиметься безкоштовна підготовка Регіональних(колективних,будинкових) менеджерів для роботи по вільному графіку (смісництву)по пропаганді здорового способу життя,профілактики та оздоровлення ЗЕМЛЯН методом народної медицини на науковій основі продуккцією українського виробника,сертифікованою Міністерством Охорони Здоров"я України,у широкому асортименті,що необхідна кожному,доступних для українського споживача цінах. З можливою знижкою в 20-40% для Членів Клубу. Рекомендую в єдину команду по впровадженню програми профілактики та оздоровлення нації без додаткових витрат з бюджетів. Принцип: Інвестуючи в своє Богом дані ЗДОРОВ"Я - інвестуємо розвиток вітчизняного виробника. Рекомендуючий Д 052306 Ілля Васильович Захарчук для реєстрації в дружну команду в одномі із більш як 550 центрів КС "Нове Життя" України.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)