Доставка мінеральної води натуральної з Карпат

Номер оголошення 133018

Опис

Доставка мінеральної води натуральна, свіжа, природна з джерела Карпат. Мінеральна вода для цінують сто відсоткову натуральність, природність, споконвічну чистоту.

Лікувальна мінеральна вода з джерела Закарпаття, свіжа мінеральна вода набирається після отримання заявки і доставляється споживачеві як правило протягом трьох діб, мінеральна вода не розбавлена без фільтрації, без знезараження, без технологічної обробки, у вигляді відсутності очищення споживач отримує концентрат мінеральної води, яку він може розбавляти водою за смаком, ця мінеральна вода з високою мінералізацією може бути використана в детоксикації, оздоровлення, профілактики, реабілітації, також як джерело природних, органічних мінеральних сполук у розчинній формі для правильної роботи організму. Корисність природної мінеральної води очевидна використанні протягом століть. Вода доступна тільки в джерелах, буветах, санаторіях стала доступна і вам. Мінеральна вода зберігається до двох місяців у темному прохолодному місці без доступу кисню в тарі. Природну мінеральну воду Заричевская тип Єсентуки 17 Можна розбавляти самостійно за смаком, робити їдальню. Підробка, розбавлення, зменшення концентрації виключені. Весь процес набору, відправлення здійснюється вручну без посередників. На даний момент доступні до відправлення мінеральні води:

Плосківська (тип Боржомі) з джерела Закарпатська область, Свалявський район, село Плоске

Оленевская (тип Боржомі) з джерела Закарпатська область, Свалявський район, село Оленьово

Лужанська 7, з джерела Закарпатська область, Свалявський район, село Солочин

Заричевская вкв. №17 (тип Єсентуки-17) з джерела Закарпатська область, Перечинський район село Зарічево. гідрокарбонатна натрієва вода вуглекисла тип: Єсентуки № 17 з мінералізацією 10-14 г/л

Можете замовити безкоштовно тестову партію до 4,5 літрів спробувати безкоштовно Природну мінеральну воду. Сплатіть тільки доставку.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)