Твердопаливний котел (Піролізний) Atmos DC 32 S

Номер оголошення 76389

Опис

Твердопаливний котел (Піролізний) Atmos DC 32 S

Піролізний котел Atmos DC 32 S, який газифікує деревину- розробленні щоб спалювати тверде паливо за принципом генераторної газифікації, вентилятор використовується для видалення продуктів згорання які знаходяться в котлі або заганяє повіьря до котла.Корпус котла виготовлений з зварених сталевих листів товщина яких 3-8 мм, складаються з насипної частини для палива, яка оснащена в нижній частині жаростійким патрубком з поздовжнім отвором для проходу продуктів згоряння і газів. Топка для спалювання, яка знаходиться під насипною частиною, обкладена керамічним блоком. Взадній частині корпусу котла знаходиться вертикальний канал для продуктів згоряння, оснащений у верхній частині клапаном для розтоплення. У верхній частині каналу для продуктів згоряння знаходиться патрубок для приєднання до димоходу.

Конструкція котла - котел складається з двох, розміщених одна на одній, камер, верхня камера призначена для запасу палива, в нижній камері відбувається згорання та розміщений зольник. Між ними поміщається сопло для газифікації деревини, яке сприяє досконалій газифікації і повному згорянню палива.


Переваги котлів з газифікацією деревини «ATMOS»:

  • Можливість спалювання великих шматків деревини

  • Великий бункер для палива - тривалий час горіння

  • Високий ККД - залежно від типу 81 - 87% - первинний і вторинний повітря підігрівається до високої температури

  • Екологічне спалювання - котел згідно CSN EN 303-5 відноситься до 3-го класу

  • Витяжний вентилятор - безпильний збір золи, котельня без диму

  • Контур охолодження для запобігання перенагрівання - без ризику пошкодження котла

  • Автоматичне вимикання котла після догорання палива - термостат для димових газів

  • Зручний збір золи - велика керамічна камера згоряння для золи (у дерева збираємо один раз на тиждень, у вугілля - один раз на день)

  • Котел без трубної дошки - більш проста очищення

  • Невеликі розміри і малу вагу

  • Висока якість

  • Довкілля

Зворотне спалювання, попередньо нагріте повітря горіння і керамічне простір для спалювання дозволяє практично проводити повне спалення з мінімальним виділенням шкідливих газів. Тому казани задовольняють вимогам по присвоєнню марки Екологічне виріб, згідно з директивою МОС ЧР. Котли згідно CSN EN 303-5 відносяться до 3-го класу і тому на них виділяється дотація з Державного фонду навколишнього середовища.

УСТАНОВКА

Котли "ATMOS" повинні бути підключені "LADDOMAT 21" або теплорегулюючі вентилем ESBE для досягнення температури води, що повертається в котел, мінімально 65 ° С. Вихідна температура котла повинна підтримуватися постійно в межах 80 - 90 ° С. Всі котли поставляються в основному виконанні з охолоджуючим контуром проти перегріву. Рекомендуємо встановлювати котли з аккумулюючими баками.

СВІДОЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ

Всі котли АТМОС сертифіковані у випробувальних установах країн призначення: Брно, Мюнхен - Німеччина, Литва, Україна, Швеція, Польща і Австрія, Словаччина, Угорщина, відповідно з діючими нормами - EN 303-5.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)