Фасадна декоративна дошка Івано-Франківськ
Фасадна декоративна дошка Івано-Франківськ
Фасадна декоративна дошка Івано-Франківськ
Фасадна декоративна дошка Івано-Франківськ
Фасадна декоративна дошка Івано-Франківськ
Фасадна декоративна дошка Івано-Франківськ

Номер оголошення 204227

Опис

Компанія Термооселя спеціалізується на виконанні фасадних робіт в Івано-Франківську та області і пропонує послуги по оздобленню будинків фасадною декоративною дошкою. Фасадна дошка, що імітує дерево, широко застосовується для облицювання та декорування фасадів будинків і комерційних будівель.

Завдяки особливостям матеріалу і технології виробництва, наша продукція не боїться вологи, перепаду температур, в ній не заводяться комахи. Декоративні дошки для стін мають привабливий зовнішній вигляд.

Для монтажу фасадних декоративних дошок не потрібно володіти спеціальними навичками. Вони мають невелику вагу, тому не створюють додаткового навантаження і легко встановлюються. Декоративні дошки на фасад будинку також можуть закрити різні дефекти зовнішніх стін. Вони є пожежобезпечними і мають низьку вартість, особливо в порівнянні з натуральним деревом.

Декоративна дошка для фасаду будинку також відмінно підійде для оформлення фасадів в стилі фахверк. Цей стиль нагадує архітектуру Західної Європи, де будинки будувалися за спеціальною технологією.

Продукція представлена різними відтінками: Темний горіх, Графіт, Перлина Балтики, Вінчестер, Золотий дуб.

Імітація дерева на фасаді - декоративна дошка в Івано-Франківську - для виконання різних видів оздоблювальних робіт по фасаду.





www.svit-fasadiv.in.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)