Прес вібраційний ПВ-1

Номер оголошення 34099

Опис

Прес вібраційний ПВ-1 призначений для виготовлення тротуарної плитки, стінових блоків, цегли, тощо.
Прес складається з станини, із закріпленими на ній корпусами, в яких розміщені направляючі штанги. У верхній частині штанги закріплені до балки, зв'язана через гідро циліндри зі станиною. У нижній частині до напрямних штанг закріплені кронштейни, на яких встановлена форма. У нижній частині станини розміщений стіл, а також решітка вібраційна, яка через гумові втулки закріплена на станині і на якій встановлено вібратори. Стіл, при необхідності, можна регулювати по висоті.
У верхній частині станини на напрямних штангах розташоване траверсу, яка через гідроциліндри пов'язана зі станиною. До траверсі через гумові втулки закріплений стіл, з розміщеними на ньому вібраторами і пуансонами.
Гідроциліндри пов'язані з напірної станцією через систему трубопроводів і гідророзподільників. На кронштейні гідробака розміщено пульт керування пресом.
Прес встановлюється на горизонтальній майданчику, закріплюється до фундаменту і заземлюється.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)