надувний човен пвх скіф

Номер оголошення 90747

Опис

Купити човен пвх Скіф зі знижкою 5 % ви можете в інтернет магазині infotv якщо замовлення надувний пвх човна буде зроблений онлайн і ви будете підписані на сайт. Купити надувні човни пвх з доставкою по всій Україні протягом 2-х робочих днів човен пвх гребний або під мотор буде у вашому місті. Купити човни пвх під мотор з навісним транцем хорошої якості з гарантією п'ять років можна легко, якщо - це човен пвх Скіф. Човни пвх каталог ви можете переглянути на сайті infotv навіть якщо ви ще не готові зробити замовлення вам все одно варто звернути увагу на фото і відео про надувних човен пвх Скіф. для замовлення (093)-069-26-01; (095)-895-27-37; (098)-422-05-20 Човен надувний купити просто якщо ви вже знаєте яка надувний човен пвх вам потрібно, наприклад 1 місцева, 1.5 місцева, 2 місцева човен пвх Скіф. Купити човен з п'ятишарового матеріалу пвх товщиною 850. Човен пвх ціна коливається від 1800 до 3300 грн. Надувний пвх човни завжди користуються великим попитом в Україні і у всьому світі. Надувні човни пвх для риболовлі та полювання завжди якісна і готова до використання це човен пвх Скіф. Надувні човни пвх купити не проблема якщо ви робите замовлення на сайті infotv. Човен пвх інтернет магазин завжди онлайн завжди готові прийняти замовлення і зробити доставку у будь-яке місто України. Інтернет магазин човнів пвх Скіф це кожен день робить десятки відправок човнів по всій Україні. Гребні човни пвх Скіф завжди в пошані у рибалок і мисливців так як човен дуже надійна і за розумною ціною. Продаж човнів пвх Скіф завжди супроводжується хорошими відгуками і подяками від замовника так як ціна і якість призводить всіх у захват.

Недорогі човни пвх але якісні це Скіф, купити недорогу човен пвх. Виробництво човнів пвх В Україні місто Харків. Дякую за увагу.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Гайворону та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Гайворону та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)