Вантажні перевозк

Номер оголошення 199701

Опис

Компанія ТОВ «Зевс транс» пропонує Вам організацію перевезень будь-яких вантажів, транспортно-експедиторське обслуговування Ваших вантажів, як в експортному, так і в імпортному повідомленні. Вам не доведеться кожного разу шукати нового перевізника для доставки вантажу, тому що немає вільного транспорту, або він "зламався", достатньо просто зателефонувати нам в будь-який зручний для Вас час, або зручним для Вас способом залишити заявку і вважайте, що ми вже веземо Ваш вантаж. Працюючи з ТОВ «Зевс транс», Ви зрозумієте наскільки зручно, спокійно і комфортно отримувати Ваші вантажі. Послуги Вантажні перевезення автотранспортом · Температурний режим: вантажна перевезення рефрижераторами · Зерновози: перевезення зернових культур · Самоскиди: перевезення сипучих вантажів, вугілля · Негабарит: перевезення негабаритних вантажів · Збірний вантаж: доставка збірних вантажів з будь-якого міста Росії і Європи · Спецтехніка: послуги різної спецтехніки (будівельної, вантажної) · Напівпричепи: перевезення вантажу тентованными автомобілями від 1 до 22 тонн Послуги логістики · Маршрутна карта: пошук оптимального і зручного для Вас маршруту · Ціна: розрахунок оптимальної ціни за доставку · Митні послуги: затаможка, розмитнення вантажу · Пропуску: оформлення пропуску для вивезення в ДНР і ЛНР · Спецдозволу: оформлення спецдозволів для перевезення небезпечних вантажів і т. д. · Диспетчер: контроль за транспортом з моменту завантаження до моменту вивантаження · Документообіг: повний комплект документооборотаЛюбые габарити Ми доставимо Вам як габаритні вантажі, так і негабаритні. Як збірний, так і окремим авто, від 1 тонни до 100 тонн. Будь-яку кількість До Ваших послуг необмежену кількість різних видів транспорту. Ми готові працювати від однієї одиниці транспорту до ста одноразово. Великий автопарк, що складається з рефрижераторів, изотермов, тентів, зерновозів, самоскидів, негабаритів в будь-який час доби до Ваших послуг. Весь автотранспорт має державні вирішення міжнародних перевізників. Будь-які відстані Наш транспорт, задовольняючи Ваші самі амбітні запити , готовий долати будь-які відстані в самі стислі терміни. Будь-який напрямок по самим оптимальними цінами для Вас. Ми врахуємо всі Ваші побажання по маршруту, запропонуємо оптимальну маршрутну карту, враховуючи всі дорожні нюанси. (Viber, WhatsApp

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)