Перевезення автобус Донецьк - Дніпро - Донецьк

Номер оголошення 166788

Опис

Фірма Ленлайн на протязі довгого часу здійснює пасажирські рейси в Дніпро - Дніпропетровськ з Донецька, Макіївки, Харцизька,Ясинуватої - рейси ежедневнно. Відправлення рейсів - вранці, а прибуття в обід. Поїздки без пересадок і піших перехід. Через КПП Новотроецкое і КПП Курахове. Наші машинки передають посилки. Діє послуга оренди авто з водієм. Осуществлям також і другии напрямки в Україну (пропук обов'язково) і Росію ( пропуск не потрібно) . Україна( прибуття на центральні АВ або за адресою) - Київ, Харків,Маріуполь, Бердянськ, Волноваха, Мангуш, Красноармійська, Димитрова, Добропілля,Запоріжжя , Дніпро, Дніпродзержинськ, Новомосковськ, Павлоград, Силидово. Синельникове, Слов'янськ,Костянтинівка, Краматорськ. Напрямки в Росію і Крим - Москва, Орел, Бєлгород, Тольтти, Адлер, Сочі, Ростов, Таганрог, Тамбо,Пенза, Нижній Новгород, Самара, Краснодар, Армавір, Ставрополь, Мінеральні Води, П'ятигорськ, Кисловодськ,Богучар, Росош, Олексіївка, Новий Оскіл, Білгород, Короча, СТ.Оскіл, Волгоград, Брянськ, Лівни, Єлець, Санкт-Перербург, Тула, Воронеж, Сімферополь, Севастополь, Ялта. Білорусія - Могильов, Гомель, Мінськ. Поїздки в Україну на авто (4-8) місць.Поїздки в Росію і Білорусію (46-50) місць.Замовлення броні безкоштовно за вказаними контакту

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)