Багаторічна крапельна трубка

Номер оголошення 126394

Опис

Эмиттерная лінія крапельного зрошення - ЕЛКО проводиться Заводом "ФАКЕЛ" р. Донецьк. Вона призначена для поливу будь-яких культур на відкритому і закритому грунті. ЕЛКО виробляються з дозуючими каналами емітерів: № 1 для роботи з номінальним тиском 2 кг/см2; № 2 для роботи з номінальним тиском 1,5 кг/см2; № 3 для роботи з номінальним тиском 0,4 кг/см2 (для самопливу).

Трубки крапельного поливу ЕЛКО не пошкоджують ні комахи, ні птиці. Вони стійкі до засмічення і зсолению (поперечний переріз дозуючих каналів не менше 0,85 х 0,95 мм), стійки до будь-яких агресивних середовищ, виготовлені з светостабілізірованного поліетилену. Вони не бояться нічого, крім сапок і лопат, але і в цьому випадку легко ремонтуються за допомогою спеціальних штуцерів. Поставляються в бухтах по 300 м.

Системи крапельного поливу із застосуванням ЕЛКО особливо перспективні в садах з інтенсивною технологією і виноградниках. Тут крапельні трубки ЕЛКО підвішуються до нижньої шпалерному дроті одночасно з висадкою саджанців, і не демонтується до 12 років. Підвішується ЕЛКО з допомогою спеціальних гачків (див. фото) або будь-яким іншим способом.

Для поливу садів, виноградників Можна замовити ЕЛКО з інтервалами. Наприклад: Пакет з трьох емітерів (водовипусків) через 40 см - інтервал 220 см і т. д. (якщо дерева висаджені через 3 м) Кількість емітерів і відстань між ними в пакеті, а також інтервали між пакетами можуть бути будь-якими, за бажанням замовника.

Завод «ФАКЕЛ» виробляє багаторічні системи крапельного зрошення для будь-яких ділянок і культур із зовнішніми і внутрішніми крапельницями, туманообразователи і системи туманоутворення, штуцери, інжектори, подкормочные вузли, ротаметри, фітинги та все інше для крапельного поливу. Проектує (для своїх споживачів безкоштовно) і монтує системи крапельного зрошення будь-якої складності.

Докладно в т. ч. ціни у вигляді каталогів з фотографіями на сайті «Завод Факел Донецьк» http://www.fakel.dn.ua/

Гарантія на все вироблене 3 роки.

info@fakel.dn.ua

830077 р. Донецьк, вул. Туманяна 1А Завод «ФАКЕЛ»

Тел. +38 050 5407055. Т/ф +38(062)3405577

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)