1. Головна
    1. Послуги
    2. Інше
      1. Екстрасенс,Маг,Ментал коуч.Я допоможу повернути ваше щастя,любов
Екстрасенс,Маг,Ментал коуч.Я допоможу повернути ваше щастя,любов

Номер оголошення 90327

Опис

Професійний парапсихолог з більш ніж 15-річним стажем безперервної практики. Постійний особистий прийом веду з 2005 року. Завдяки моєму призначенню допомагати, постійного розвитку в процесі набуття навичок в області нумерології, астрології, езотерики, хіромантії, теософії та інших суміжних окультних наук, володіння кількома магічними напрямками, а також розробленої мною авторської методики з використання психотехнік, у нас з вами є можливість провести повний і всебічний аналіз ситуації замість негайного нав'язування ярликів типу «псування», «прокльони», «вінця безшлюбності» і «привороту».

Чаклунська робота — це досить витратна і важка робота. Багато людей мені кажуть: - а що вам варто? Ви всі можете - сіли, побачили, побажали... -це помилкова думка, оскільки сіли і побачили -це тільки початок роботи, а решта всі за гранню кабінету. Хоча їх думка базується на роботі магів салонного типу, де відкривши книжку з магії читають при ньому і роблять привороти, або помахавши свічкою, кажуть: все, псування знята. Робота фахівців — це територія кладовища, ліси, поля, річки. При цьому витрачається не тільки спеціаліста, а це і ніч, коли всі люди сплять, і великі дистанції для проведення обрядів, але і свої енергетичні сили. Тому одразу кажу - безкоштовно жоден чаклун (відьма) не працюють. Витрачаються кошти на матеріали, на переміщення, на відкупи. Здавна чаклунський праця завжди добре оплачувалася. І наївно вважати, що нове життя і вирішення всіх своїх проблем можна придбати просто так, нічого не вклавши. Будь-яка праця завжди і скрізь оплачувався і якщо людина дотримується думки, що все з допомогою чарівної палички можна змінити - «по щучому велінню і його бажанням, то хай тоді спробує сам. Впевнена, що крім безцінного досвіду і багатьох проблем він нічого не отримає. Наколдовавшись досхочу своїми силами і набігавшись по всьому супер-мега-магам у підсумку приходять до відьом. З зламаною долею і іншим.

Коли безрезультатно випробувані всі можливі шляхи розв'язання проблеми та коли люди побували у шарлатанів і обпеклися, надається допомога і виправлення всіх важких наслідків:

-продаж душі, прив'язка Біса-помічника (захист, багатство, успіх), наведення жорстоких порч і прокльонів, -відплату кривдникам, усунення конкуренції як в бізнесі так і в особистих відносинах, розорення;

-зняття будь-яких видів порч (внаслідок чаклунського впливу і родових порч-проклять), пристріту, скид хвороби, -вигнання біснуватості, підселення, чистка житла, зняття приворотів, переклады, позбавлення від проблем зі здоров'ям, у тому числі і безпліддя;

-сильні захисту на будь-які життєві ситуації (здоров'я, життя, бізнес та інше);

-вирішення фінансових проблем, повернення боргів, вирішення проблем;

-досягнення матеріального благополуччя, тяжіння удачі, грошей, життя і бізнес;

-сильний приворот, повернення коханої людини, одностатеві привороти, поневолення, зав'язка від зрад, --усунення суперників, закоти, рассорки;

робота з некроэгрегором, спіритичний зв'язок з померлими;

омолодження, продовження життя;

Прийом предпочитается очний, запис на прийом ведеться заздалегідь, якщо немає можливості приїхати, то зв'язок пошта, стільниковий зв'язок. Для заочної консультації прохання писати чіткий опис проблеми та побажання щодо даної ситуації, з додатком фотографій всіх учасників ситуації, імена, дати народження і чітко сформульовані запитання. Я не працюю в борг, від Вас поступає конкретне замовлення, Ви оплачуєте 50%, після чого я приступаю до роботи.

Мої правила:

1.Все, що я пишу Вам, стосується тільки Вас иникого іншого, тому я прошу вас не розголошувати третім особам інформацію, отриману від мене.
Виняток можуть становити лише ті люди, інтереси яких Ви можете представляти при зверненні до мене!

2.Вірити мені!!!Якщо Ви не вірите в те, що робите, я Вам допомагати не буду.Сумніви руйнують!Напружене очікування результату і недовіру заборонені: потрібні роки навчання, щоб усвідомити механізми магічного впливу, тому їх неможливо описати в двох словах. Все прийде в свій термін, так як повинно бути в Вашій ситуації, не порушуючи закон гармонії.

3. Після виконання моєї роботи: Ви живете так, як ніби всеуже сталося!І так, як ніби до мене не зверталися! Не задавайте мені питання - що мені робити? - Якщо щось треба буде робити, я вам скажу! Конкретні шляхи реалізації магії у фізичному світі непередбачувані! Не сомневатесь!

Я гарантую Вам повну конфіденційність інформації, що передається мені при замовленні тієї чи іншої послуги.

Я зобов'язуюсь відстоювати інтереси того клієнта, який звернувся першим, якщо суть питання перетинається.

Я зобов'язуюсь повідомити Вам про «підводні камені», з якими може бути пов'язане досягнення Вашої мети.

Прийоми-і робота платні.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)