Apple Macbook Pro MGXC2 15.4" ноутбук з дисплеєм Retina

Номер оголошення 117943

Опис

Skype: фергюсоне.robert101


У 15.4" (2880 х 1800) Дисплей Retina / Процесор Intel сердечника чотирьохядерний i7, 2,5 ГГц (прискорення Turbo Boost до 3,7 ГГц) / RAM 16 ГБ / накопичувач SSD: 512 ГБ / Intel Ірис Pro графіка + NVIDIA серії GeForce GT 750 м 2 Гб пам'яті GDDR5 / веб-камера / локальної мережі / Wi-Fi / Bluetooth / кард-рідер / ОС: OS X Маверікс.

На 15.4" MacBook Pro ноутбук з Retina-дисплеєм від Apple, є потужним ноутбук з інноваційним, ультратонкий, ультрапортативний алюмінієвий корпус unibody. Він завантажується з розширеними функціями управління живленням і вбудованої літій-полімерної батареї, які працюють разом, щоб забезпечити до 8 годин бездротовий роботи в інтернеті.Широкоформатний, зі світлодіодним підсвічуванням, IPS екран має глянсовим покриттям і роздільною здатністю 2880 х 1800. З 220 пікселів на дюйм.

Цей MacBook Pro також додає порт HDMI, так що HDMI-сумісними пристроями, зокрема телевізори, вбудовану також підтримується. Візуальні ефекти обробляються спеціальним відеокарти NVIDIA GeForce GT 750 м відеокарта з 2 Гб GDDR5 дискретної пам'яті.Система живиться від чотирьохядерний процесор 4-го Crystalwell 2.5 ГГц Core i7 з частотою генерації.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Донецька та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)