англійська

Номер оголошення 222659

Опис

Ми маємо прямі і ефективних постачальників банківська гарантія (БГ), страхові гарантії, МТН, чернетки підтверджені Банком, резервні акредитиви (sblc) та третьою стороною гарантій. Якщо ви потенційний інвестор або основні хочете збільшити свій капітал, ми будемо раді відповісти на будь-які питання про можливості і надати вам докладну інформацію про ці послуги. Наш БГ/фінансування банківські гарантії можуть допомогти вам отримати фінансування вашого проекту, надаючи вам щорічно відновлюваних орендовані інструменти банку. Ми працюємо безпосередньо з постачальниками цих інструментів. Орендовані інструменти можна отримати при мінімальних витратах для орендодавця порівняно з іншими варіантами фінансування банківської діяльності. Пропозиція доступна як фізичним, так і юридичним особам. Якщо у вас є потреба в корпоративні кредити, Міжнародне фінансування проекту і т. д. або якщо у вас є клієнт, який вимагає фінансування для свого проекту або бізнесу, ми також співпрацюємо з кредиторами, які спеціалізуються на фінансуванні щодо фінансових інструментів, таких як БГ, банківські гарантії, ПОФ або mtn, ми фінансувати 100% від номінальної вартості фінансового інструменту. Запити від агентів/ брокерів/ посередників, також вітається. Якщо ви зацікавлені в пошуках фінансування для Вашого бізнесу/проектів у цьому випадку, будь ласка, зв'яжіться зі мною для отримання додаткової інформації. зв'яжіться: мозок

Посвідчення особи Skype:brainbridge Андерсон.

Електронна пошта: brainbridgeanderson@gmail.com

Телефон:+447452146557

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Долинської та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Долинської та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)