Твердопаливний котел MCE V2 S 25 kw

Номер оголошення 76490

Опис

Котли версії v2 являються недорогими, а головне ефективним джерелом тепла для вашого дому. Вони випускаються в двох варіантах:

Котел v2 в и адаптований для двох режимів роботи:
- Верхнього спалювання вугілля асортименту KL27/100 мав вміст вологи приблизно 31 %, суміш вугілля 31.2, клас 27/9, асортимент волоського горіха II ( ОІІ ) і асортимент у мі з калорійністю хв. 27 МДж / кг Вологість палива не повинна перевищувати 10%.
- Нижнього спалювання вугілля, дрова, брикет. Можливо також сумішей палив, таких як вугілля, дрова, паливні суміші і грануляти і біомаси компонентів і ін В якості резервного палива може використовуватися: буре вугілля, брикети з вугілля або лігніту, деревини та ін
Котел стандартно оснащується вентилятором і мікропроцесорним контролером, який контролює процес спалювання палива з допомогою регулювання потоку повітря і підтримання заданої температури води в гарячій і водопровідної води. Контролер дозволяє підключати насос і ГВП.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Долини та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Долини та Івано-Франківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)