Керамічні панелі

Номер оголошення 108707

Опис

Керамічні панелі все більше набирають популярність на ринку обігрівачів в основному за рахунок економічності і привабливого зовнішнього вигляду. Завдяки використанню двох видів енергії (інфрачервоній і теплової) керамічні панелі оптимально витрачають електроенергію У зв'язку з постійним підвищенням тарифів на енергоносії споживач все частіше звертає свою увагу на екологічно чисті види енергії, якою є електрика. Також необхідно відзначити високу надійність даного виду обігрівачів, конструкція і принцип дії максимально виключають можливість поломки. Застосування керамічних панелей дозволяє заощадити вільний простір усередині приміщень за рахунок компактних розмірів. Важливу роль при виборі обігрівача відіграє можливість плавно регулювати температурний режим і час роботи приладу, наприклад конструкція обігрівача дозволяє ставити таймери включення і вимикання панелі, наприклад виставити роботу обігрівача тільки в нічний час.

Будучи безпечними в пожежному відношенні, керамічні електропанелі "Теплокерамик" також повністю безпечні для Вашого здоров'я і здоров'я Ваших близьких. Більш того, лікувальний ефект сухого тепла допомагає боротися з цілим рядом захворювань, як сезонного, так і хронічного характеру. Повністю виключена можливість отримання травм або опіків - конструкція опалювальної панелі безпечна для дітей будь-якого віку.

Часто задається питанням при купівлі керамічного обігрівача є:" чи Можливо отримати опік, адже зовнішня панель нагрівається до 85 градусів?" відповідь однозначна -"Ні!"конструкція опалювальної панелі безпечна для дітей будь-якого віку. Панелі виготовлені із спеціальних пожежобезпечних матеріалів. Металевий корпус, надійно захищаючи нагрівальний елемент, також додатково знімає електромагнітне випромінювання з панелі.

Гарантія: Тільки у нас при купівлі керамічного нагрівача , Ви отримуєте гарантію від виробника на ефективну і безпечну роботу опалювальних панелей протягом 5 років....

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)