Твердопаливний котел Термобар серії КСТ

Номер оголошення 14906

Опис
Котли КС-Т можуть
використовуватися для опалення індивідуальних житлових приміщень, споруд комунально-побутового призначення, обладнаних системою водяного опалення з природною і примусовою циркуляцією теплоносія. Котел чудово підійде як для приватного будинку, так і для виробничих приміщень. Котли мають сучасну конструкцію теплообмінника, що гарантує високий ККД і довгий термін служби. Дверцята та колосники виготовлені з високоякісного чавуну. У комплекті з котлом йдуть всі необхідні приналежності.

Купити твердотоплиынй котел Термобар ви можете в нашому інтернет-магазині самої вигідною та привабливою ціною. Котли будь-якої потужності. Для Вашого будинку і виробництва. Заходьте до нас на сайт www.ekokotel.in.ua Доставку і продаж котлів здійснюємо в будь-який регіон України. Різні види котлів будь-якої потужності.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)