Інфрачервоні обігрівачі ENSA

Номер оголошення 14911

Опис
Інфрачервоні обігрівачі ENSA - ефективні, економічні і безпечні
пристрою. Вони працюють на основі інфрачервоного види передачі тепла. Він невидимий для людського ока, але його вплив при це дуже відчутно - об'єкти, які потрапляють в поле ІК обігрівачів, виявляються під впливом м'якого, приємного і комфортного тепла.

Переваги інфрачервоних обогреватеей ENSA

Екологічність. Нагрівальні панелі ENSA не зашкодять екології Вашого будинку, адже в них немає вбудованого вентилятора, вони не піднімають пил, а нагрівальний елемент не буде пересушувати повітря, спалювати частинки пилу.

Економічність. Панельні обігрівачі працюють на двох принципах: інфрачервоним випромінювання і конвекції. Це значить, що теплопередача відбувається не тільки в повітря, але і на всі предмети, які теж починають віддавати тепла

Практичність. Інфрачервоні опалювальні панелі ENSA відрізняються простотою установки, відсутністю необхідності отримання дозволів і погоджень.

Надійність. Використання якісних матеріалів і сучасного обладнання забезпечили обігрівачів ENSA до 25 років роботи. Широкий вибір економічних панелей представлено на нашому сайті www.ekokotel.in.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)