Електричний котел ТермоБар КЕП 6 Бар

Номер оголошення 14915

Опис
Настінні
електричні котли призначені для опалення індивідуальних житлових будинків, споруд, комунально - побутового призначення, обладнаних системою водяного опалення з примусовою циркуляцією теплоносія.

Електричний казан ТермоБар КЕП Бар 6 має наступні переваги

Висока енергоефективність работыТри ступеня мощностиПростое управління і зручна эксплуатацияНаличие датчика протоки для більш безпечної работыТерморегулятор і вказує термометр для регулювання температурыВысокая економічність использованияПриятный сучасний дизайнНадежность і довговічність

Купити електричний котел ТермоБар КЕП ви можете в нашому інтернет-магазині за найбільш вигідною і привабливою ціною. Різні види котлів будь-якої потужності. Широкий вибір електричних котлів представлений на нашому сайті www.ekokotel.in.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)