Computherm Q7 NEW термостат приміщення

Номер оголошення 176057

Опис

Computherm Q7 провідний термостат приміщення. Тижневий програматор. Термостат можна програмувати з урахуванням ваших вимог, і дозволяє регулювати пристрої для нагріву і охолодження і тримати потрібну температуру вдома або в офісі з високою точністю, забезпечуючи комфорт і економію коштів.

На кожен день тижня в COMPUTHERM Q7 можна встановити окрему температурну програму. Вдень можна вибрати 6 (шість) різних часів включення (з інтервалом в 10 хв) і для кожного з часу налаштувати різний градус з кроком 0.5 оС.

Чутливість термостата може бути обрана між ±0.2 оС (заводська настройка, рекомендована для радіаторного опалення) і +0/-2 оС (налаштування, рекомендована для підлогового опалення). Під цим значенням потрібно розуміти різницю температур між встановленою та реально вимірюваною температурою. Наприклад, якщо термостат налаштований на 20.0 оС, то він включить кероване ним пристрій при температурі нижче або дорівнює 19.8 оС, а при температурі 20.2 оС, відповідно його вимкне.

Термостат має функцію захисту циркуляційного насоса:

Якщо протягом 24 годин немає необхідності включати котел за заданою програмою, то кімнатний термостат щодня включає котел один раз на добу 12год. 00мин.

Можна встановити 6 значень температури в добу.

Ручне зміна температури в даний момент часу.

Зручна підставка для установки на столі.

Дивіться інші товари на сайті: santechinstal.prom.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: Sovsaninstal
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)