GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250
GPS агронавигация Trimble Ez-guide 250

Номер оголошення 136338

Опис

Дане обладнання підходить для будь-якої сільськогосподарської техніки починаючи з МТЗ 82 і закінчуючи імпортної Case & New Holland, John Deer, Deutz Fahr та іншими.Легко встановлюється іпереустанавливаеться з трактора на трактор, достатньо мати прикурювач в кабіні або доступ до акумулятора 12В щоб живити його. Протиударний корпус із захистом від пилу вологи по стандарту IP 67, велика світлодіодна панель, яскравий 12 см екран, простий і функціональний прилад з 7-ю шаблонами руху (пряма А-В, пряма А+, крива, адаптивна крива, кінець гону, рух по колу, вільно рух). GPS системи мають функцію картування - збереження міток на маршруті. Прилад може працювати в 2-х режимах денний і нічний, що зменшує стомлюваність водія у складні погодні умови (ніч, туман, пил та інші).

Також однією з основних функцій Агро GPS Trimble Ez-guide 250 є вимірювання площі полів. На моніторі виводиться повна інформація про обробленої площі поля, а також можна виміряти площа всього поля спочатку, перед початком обробки поля. Навігатор для трактора Trimble 250 може записувати і зберігати всі пройдені маршрути у внутрішню пам'ять, яка становить від 309 годин. Після роботи дані можна передати ЗА Farm Works і переглянути на карті маршрут руху. Наявність USB-порту додає легкості та зручності у передачі даних на ПК та отримання звіту в текстовому форматі RTF або SHP файлу про пройдений маршрут/поле. А також дозволяє оновлювати пам'ять і версію прошивки прямо в полі, просто вставивши USB флешку і натиснувши на кнопку. телефонуйте і замовляйте у нас надехного помічника для роботи в полі.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)