Кремній-Нанокремній потрібен кисень

Номер оголошення 163066

Опис

Нанокремній-Кремній - унікальний мікроелемент, важливість якого для людини, сучасна наука лише починає усвідомлювати.

Про його лікувальні властивості люди знають давно. Вчені давно встановили, що кремній дуже корисний для здоров'я, шкіри тіла і обличчя Було встановлено, що властивості кремнію навіть може гальмувати зростання пухлин.

Кремній використовується при лікуванні хвороб: грипу, ангіни, простудні захворювання, збільшення щитовидної залози, хвороби сечостатевої системи, шлунково-кишкового тракту, анемія, пародонтоз, катаракта, діабет, атеросклероз, гіпертонія, алкогольна залежність.

Показань до застосування дійсно велика кількість. Крім того, кремній впливає на статеві органи чоловіків і жінок. У чоловіків він перешкоджає утворенню аденоми, і підвищує потенцію. У жінок перешкоджає розвитку безпліддя. Перелік захворювань вийшов справді значний.

Розроблений клінікою інтегративної медицини «СмартМед» кремній (Нанокремній) не містить ніякої хімії. Раніше кремній наполягали на воді і вживали в їжу. Зараз все стало набагато простіше. Колоидный або біологічно активний розчин кремнію має розмір 2 наночастинки, такий розмір дозволяє проходити через мембрану клітини і засвоюватися на 90%.

Добре приймати Нанокремній для профілактики, що позитивно позначається на загальному самопочутті, зуби очищаються від нальоту і зубного каменю і перестають хворіти, рідше буває ангіна, запальні процеси в нирках зменшуються, поліпшується сечовипускання, припиняються головні болі і скачки тиску, аритмія турбує значно менше, катаракта уповільнює своє зростання, поліпшується слух, знижується цукор в крові у хворих на діабет. З віком наші судини втрачають еластичність і такий елемент як раз здатний їм допомогти.

Сайт: http://imc.com.ua

Тел. +380687282277

49000, р. Дніпро, вул. О. Гончара, 2

Клініка інтегративної медицини «СмартМед»

Сайту: http://imc.com.ua/product/nanokremnij/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)