Чаванпраш Дабур 500 гр з доставкою по Україні

Номер оголошення 202661

Опис

Чаванпраш Дабур або Chavanprash Dabur – це цілюще аюрведичний препарат, який популярний в Індії донині. У ньому міститься велика кількість вітамінів, здатних підтримувати здоров'я людини на високому рівні. Його в народі називають «еліксир молодості». Тим більше, що ціна на Чаванпраш Дабур доступна.
У Чаванпраш Дабур входить 54 рослинних компонентів, масло і мед. Завдяки цьому він є відмінним профілактичним засобом, який сприяє зміцненню організму, проте не є панацеєю від усіх хвороб. Його можна застосовувати для запобігання старіння, при виразковій хворобі у стадії ремісії, при гострих респіраторних захворюваннях і інших проблемах. Перед прийомом все ж таки варто проконсультуватися з фахівцем.
Чаванпраш прийнято вживати в період від молодого до повного місяця в тих дозах, які вказані в інструкції.
Наш аюрведичний магазин пропонує Вам купити Чаванпраш Дабур за вигідною ціною. Щоб замовити Чаванпраш Дабур прямо зараз, телефонуйте.
Тел.: (067) 119-99-03. Андрій.
Додаткова інформація на сайті vedamarket.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)