Вивіз будівельного сміття Дніпропетровськ

Номер оголошення 124735

Опис

Вивіз будівельного сміття Дніпро.

Наша компанія пропонує недорого вивезення будівельного сміття в Дніпропетровську. Ми забезпечуємо вантаженням та вивезенням непотрібних речей у відповідності з усіма правилами утилізації. Вивозимо стару меблі, будівельне сміття, садовий сміття, непотрібне обладнання з будмайданчиків. З усіх питань виробляємо безкоштовне консультування в телефонному режимі.

Пропонуємо послуги з вивезення будівельного сміття в р. Дніпропетровськ. Завантаження здійснюється в автомобіль Газель вантажопідіймальністю 1.5 тон. З машиною в обумовлений час може здійснити виїзд команда вантажників. Всі будівельні відходи вивозяться на спеціальні полігони для утилізації.

Якщо є гостра необхідність вивезення будівельного сміття, зателефонуйте по тел. Ми забезпечимо вас якісним і оперативним сервісом з вивезення будівельних відходів та інших непотрібних речей. Завдяки тому, що ми надаємо вантажників, ви економите час і гроші при кожному замовленні. Це дозволяє нам надавати послуги на постійній основі, надаючи знижки всім клієнтам.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)