Перевізники Дніпропетровськ

Номер оголошення 177189

Опис

Перевезти Ваш вантаж недорого і з високою гарантією якості. Для цього необхідно зателефонувати по телефону і ми, як перевізник, гарантуємо належний сервіс і прийнятні тарифи. Детальніше на сайті http://perevozki-dnepr.com.ua/perevozchik-dnepropetrovsk/

Основні показники, які вигідно відрізняють нас від інших перевізників України:

  • Ідеальний стан і широкий вибір автотранспорту

  • Лідируючі позиції не тільки в пошукових системах, але і серед автоперевізників Дніпропетровська в сегменті малотоннажних вантажних перевезень

  • Вантажоперевезення (Україна). Перевізник ПП «Перевезення Дніпро» гарантує якість послуг та оптимальні строки їх виконання.

  • ПП «Перевезення Дніпро», як український перевізник, запропонує не тільки лояльні ціни на свої послуги, але і систему знижок для постійних клієнтів.

Будемо раді довгострокового співробітництва з потенційними вантажовідправниками та взаємодії з перевізниками Дніпропетровська. Детальніше на сайті http://perevozki-dnepr.com.ua/perevozchik-dnepropetrovsk/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Батура : Услугами грузчиков пользовался всего 2 раза. И оба раза остались довольны. Вежливые выбритые грузчики быстро, аккуратно выполняют свою работу и по цене достаточно доступно. По работе водителей - тоже не вопросов. ВСЕМ СПАСИБО.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)