Оренда замовлення автобусів і мікроавтобусів

Номер оголошення 143398

Опис

Якщо Вам потрібно перевезти від 10 до 200 чоловік, наша компанія з радістю допоможе Вам організувати і скоординувати поїздку. Вам потрібна допомога в плануванні великої події або транспортування групи людей? Ми можемо допомогти Вам у цьому, ми перевезли мільйони людей протягом останніх 20 років.

На додаток до автобусів, наша компанія пропонує комфортабельні мікроавтобуси. Ваш автобус завжди буде чистим і комфортним, з безкоштовним WiFi. Більшість наших автобусів обладнані кондиціонером.

Професіоналізм, універсальність і високий рівень обслуговування клієнтів мають першорядне значення для нас. Наші водії дружні, з великим досвідом і знаннями своєї справи. Наші автобуси високої якості, які довели свою безпеку. З точки зору універсальності, наша компанія може забезпечити обслуговування для всіх потреб, від місцевих поїздок по регіону, так і на далекі відстані.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)