Малогабаритні автоперевезення

Номер оголошення 177217

Опис

Малогабаритні автоперевезення досить актуальними серед підприємців малого та середнього бізнесу, про що свідчить підвищений попит у цьому сегменті. Перевезення вантажів автомобілем невеликої вантажопідйомності часто замовляють, для малогабаритних автоперевезень з мінімальною кількістю домашніх речей та меблів, доставки великої побутової техніки, покупок з будівельних гіпермаркетів, малогабаритних вантажів з обмеженням у масі до 1 тонни. Ознайомитися детальніше можна на сторінці http://perevozki-dnepr.com.ua/malogabaritnye-avtoperevozki/

На сайті perevozki-dnepr.com.ua ознайомтеся з нашою пропозицією, а також про рекламні акції на послуги малогабаритних автоперевезень на цей тиждень.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)