Дриль-шуруповерт акумуляторна Vitals Master AUmd 14/2dn

Номер оголошення 66878

Опис

Акумуляторні дрилі-шуруповерти ТМ "Vitals" (далі по тексту – шуруповерт) виконані з дотриманням усіх вимог безпеки і достатньо надійні в процесі експлуатації. Дані вироби мають сучасний дизайн, економічні, надійні в роботі, прості у використанні і обслуговуванні. Шуруповерт являє собою ручний електричний інструмент, який призначений для загвинчування і відгвинчування кріпильних виробів (шурупів, гвинтів, саморізів, конфірматів, дюбелів, болтів та гайок), а також для свердління отворів свердлами, мають циліндричний хвостовик, діаметром 10 мм. Для роботи з кріпильними виробами (шурупи, гвинти, саморізи, конфірмати, дюбелі) використовуються біти, що представляють собою спеціальні змінні насадки, один кінець яких виконаний у вигляді шестигранного хвостовика, а другий має форму наконечника викрутки (стандартний або спеціальний). Для загвинчування і відгвинчування болтів і гайок застосовуються спеціальні насадки відповідного профілю. Принцип дії шуруповерта максимально простий: при натисканні на клавішу вироби "Вкл/Викл" (при розблокованому стані клавіші) обертальний рух від ротора електродвигуна постійного струму віддається на планетарний редуктор. Редуктор здійснює механічну передачу крутного моменту на шпиндель, на якому закріплений патрон шуруповерта з битою, насадкою або свердлом. Основна відмінність шуруповерта від дрилі – наявність муфти-регулятора крутного моменту. Муфта-регулятор дозволяє закручувати кріпильний виріб з необхідним зусиллям, тим самим уникаючи сточування шліців і зриву різьби. Як тільки кріпильний виріб буде закручено, обертання затискного патрона призупиниться, при цьому ротор електродвигуна продовжить обертатися (чутний тріск тріскачки). Позитивною властивістю акумуляторних дрилів-шуруповертів є їх мобільність і незалежність від стаціонарного джерела електроживлення, а також відсутність небезпеки ураження електричним струмом. Джерелом електроживлення шуруповерта служить Li ― on акумуляторна батарея.

http://asm2015.com.ua/p121331407-drel-shurupovert-akkumulyatornaya.html

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)