Рукопашний бій, система Кадочникова, самооборона, Днеропетровске
Рукопашний бій, система Кадочникова, самооборона, Днеропетровске
Рукопашний бій, система Кадочникова, самооборона, Днеропетровске
Рукопашний бій, система Кадочникова, самооборона, Днеропетровске

Номер оголошення 128679

Опис

Що представляє з себе система рукопашного бою Кадочникова? У мережі багато суперечливих даних, одні захоплюються, інші навпаки, Кадочникова прозвали Сказочниковым, кажуть, що в реальному вуличній бійці це не працює. Мені пощастило, я гуляв з собакою і став свідком застосування системи на практиці, був вражений, з якою легкістю боєць йшов від ударів боксера, він як би грав з ним, не завдаючи ударів. У ньому не відчувалося скутості, він був повністю розслаблений, хоча його суперник виглядав досить грізно, вище на пів голови і набагато ширше в плечах. І тим не менш він не потрапляв, постійно провалювався, злився і продовжував свої атаки. Це тривало довго. Вважаючи, що випадковостей не буває, все є ланцюг закономірностей, став шукати що ж я побачив, знайшов тренера і пішов займатися. Система виявилася набагато ширше, ніж прийоми захисту і нападу, щось більш потужне, що впливає на свідомість та спосіб життя. І перше, що я з'ясував – ми всі дуже затиснуті тілесно і морально, ця скутість навіяна навколишнім соціумом і способом життя за допомогою рамок і різних страхів, а ще ми самі себе обмежуємо в рухах... і перетворюємося в молодих людей похилого віку, повязших у своїй ліні, придумавши собі супер відмазки: не зможу, я зроблю це потім, це не для мене, тільки не зараз, перетворившись у професійних диванних оповіданнячок. Пора здригнутися, настав час БУТИ, а не ЗДАВАТИСЯ, перед тобою два шляхи, перший ти знаєш чим закінчиться, історію другого ти будеш писати сам. Система дозволить тобі відкритись світу, відчути, на що здатне твоє тіло, відчути радість руху, наповнитися енергією, впевненістю, навчитися перемагати твої страхи. Система особистої безпеки і виживання в екстремальних ситуаціях Олексія Олексійовича Кадочникова – це цілий комплекс знань і навичок, які в певні моменти, які допоможуть вам захистити себе, а може бути, і зберегти життя. Час плине невблаганно, тобі вирішувати.

P. s.

Кажуть якщо ти поставив мету і протягом семи годин не зробив жодного кроку для її досягнення – мета залишиться нереалізованою, стане твоєю черговий хотілкою. Дзвони прямо зараз.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)