Репетитори в Дніпрі (Червоний Камінь)

Номер оголошення 182274

Опис

Навчальний центр АЛГОРИТМ проводить набір учнів 1-10 класів для занять з наступних дисциплін: англійська мова, українська мова, математика, фізика, хімія, біологія, історія, логіка. Наша команда досвідчених педагогів впоратися із завданням будь-якої складності. Заняття в центрі АЛГОРИТМ можуть почати хлопці і нульового рівня, і просунутого! Програма навчання рекомендується відповідно до початкового рівня учня, його цілям, а так само оптимальному способу сприйняття інформації. Наші педагоги проводять індивідуальні заняття, групові (до 6 чоловік) і заняття за індивідуальною програмою (2-3 людини).

Ми регулярно проводимо контроль отриманих знань і виконання домашнього завдання. Всі батьки мають можливість щомісяця отримувати електронні звіти про успішність, а так само отримують зворотний зв'язок про хід проведення занять від викладача. Репетитори на заняттях використовують наочні посібники, а так само проводять практичні заняття з природничих наук.

Телефонуйте нам і запишіться на безкоштовне попереднє тестування!

р. Дніпро, вул. 152-ї Дивізії, 3 (12 квартал),

вул. Нижньодніпровська, 17 (ТРЦ Караван),

вул. Велика Диевская, 111 м (ж/м Червоний Камінь),

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)