Психолог Київ

Номер оголошення 103167

Опис

Ігор Геннадійович Курчинський, персональний психолог - психотерапевт, гіпнотерапевт.

Сімейний психолог.

Психологічне консультування, психотерапія може бути корисна тим, хто в даний момент відчуває такі життєві труднощі:

1. Тривожні розлади ( тривога, панічні атаки, невроз нав'язливих станів, СРК (синдром подразненого кишечнику), неврастенія, іпохондрія, істерія, страх, агорафобія, соціофобія, сексуальні порушення, неспокій, передбачення негативних подій у майбутньому, стійке уявлення про неминучий провал, булімія та анорексія)

2. Депресивні розлади (депресія, сором і почуття провини, низька самооцінка, невпевненість у собі, гнів, самокритика, негативні уявлення про себе, негативна оцінка навколишнього світу і зовнішніх подій, негативне ставлення до себе і оточуючих, песимістична або негативна оцінка майбутнього)

3. Перфекціонізм (мислення в термінах «все або нічого» (або повний успіх, або повний провал), завищені стандарти, концентрація на невдачах)

4. Поведінкові проблеми (міжособистісні конфлікти в сім'ї, соціумі, на роботі...), уникнення, відкладання, агресія, апатія, труднощі в адаптації).

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)