Діагностика організму

Номер оголошення 163052

Опис

У клініках інтегративної медицини "СмартМед" реалізовано ефективне поєднання сучасних методів діагностики і терапії за допомогою апаратно-програмних комплексів виробництва фірми "Алтімед" з унікальними методиками лікування на базі комплексу препаратів "Фітолінія "СмартМед"і приладів резонансного лікування Биомедис ( http://www.biomedis.ru/ ), які отримали сертифікацію в Європі, Америці .

Системи діагностики дозволяють ефективно і безболісно вирішувати клінічні завдання найвищого рівня складності, з урахуванням сучасних уявлень про этио-патогенезі патологічних станів. Вся апаратура діагностики і лікування позитивно зарекомендувала себе, пройшла Евросертификацию і Сертифікацію Діагностика організму дає молодість і здоров'я.

МОЗ України.

Сайт: http://imc.com.ua

Тел. +380687282277

49000, р. Дніпро, вул. О. Гончара, 2

Клініка інтегративної медицини «СмартМед»

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)