Школа таро, навчу майстерності віщування на картах таро

Номер оголошення 173021

Опис

 

Навчу мистецтва віщування на картах таро. В курс входить, двадцять п'ять відео, з докладним описом кожної карти, а так само пояснювальне відео, як читати розклади на картах таро і електронна книга, Таро - як древня релігія. Книга складається зі ста сторінок, курс відмінно підійде для тих, у кого немає величезної кількості часу і грошей на навчальні матеріали, але є бажання вчитися та працювати з картами таро. Якщо ви бажаєте отримати максимум знань в цій системі, придбати нову цікаву професію, тоді цей курс для вас. Для отримання додаткової інформації писати на пошту або телефонувати, так само додаткову інформацію ви зможете подивитися на зазначеному сайті. З питань особистої консультації на картах таро писати на пошту або телефонувати.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)